Saturday, June 20, 2009

Stoodle.. stoodle... stoodle...



Check out this cool stoodle !! http://stoodle.wordpress.com

Friday, June 12, 2009

" Konsert Satu Wajah M.Nasir "




Salam.. Yeahhh.. M. Nasir muncul lagi dengan Konsert terbaru di Stadium Negara.. Dengar cerita konsert ni lebih gempak dari Konser Alam Muzik M.Nasir beberapa bulan yang lalu.. Bulan depan memang habis la duit aku dengan layan konsert.. Mula dengan Konsert Anuar Zain, Tour Manchester ke Malaysia and Konsert Awan Biru Search.. Kopak la aku..

Apa lagi jom kita support our local artist yang deserve to be support ! Jangan lupa 25 Julai 2009 di Stadium Negara.. Kita beronggeng beramai-ramai !

Friday, June 5, 2009

The one with the emotion...

Lately, I just dunno myself.. Where am i ?? Damn.. I feel so lost and so lost.. Where am i heading to ? Why this feeling keep in my heart ?? I hate it.. Nuff suffering all this while.. Really bother me.. just lost in translation ! I know sometimes my friendliness make some people feel so disturbed and uncomfortable plus hurt.. It's really not me to hurt people heart ! I hate to be hurt and of course I will try my best not to hurt people.. but sometimes it is really beyond my control..

This last few weeks, my life so miserable.. Im not blaming other people.. It's all me ! Me, Myself and I.. I'm losing my track.. I want it back.. Please bring me back to the track !

Aku just tak faham dengan perasaan aku ni.. Perasaan ni memang menghantui diri kita.. Aku sedar tentang silapmya diri ku ini.. Hilang entah ke mana sebab diri aku sendiri ! Hilangnya diri aku ni membuatkan aku sering terganggu dengan mainan perasaan. Aku ingin kembali.. Serabut kepala otak aku ni membuatkan semakin silau dan semakin terang cahayanya.. Aku tak tau apa yang harus aku buat.. Mungkin aku perlu lebihkan diri sendiri.. Aku semakin kurang bersama dengan diri ku sendiri.. Dah lama aku tinggalkan.. Perjalanan ini masih jauh.. Masih banyak simpang2 dugaan yang bisa meluruhkan jiwa kita.. Arghhh !

' Ada masanya aku suka berteman...
' Ada masanya aku suka sendiri..
' Ada masanya aku suka berjalan..
' Ada masanya aku suka apa yang ku suka...

Dalam tak sedar aku sering mengusik hati perasaan lain.. dan aku tak bisa menanggung emosi seperti ini.. Rasa macam nak sumbat kepala dengan spender and masuk dalam bakul.. I just can't control my emosi sekarang.. Damnn.. this shit really make me sick ! Setiap persoalan pasti ada jawapan.. dan hanya satu jawapan yang bisa merungkai semua persoalan.. Hanya DIA saja yang menentukan.. Kembalikan lah cahaya yang sering membuatkan aku hidup kembali..Aku tak mau hidup di dalam tempurung yang kegelapan.. Ini bukan hidup ! Aku bukan dalam penjara yang kesepian.. Aku tak mau terkurung dengan belenggu irama ini..

Aku tak mau murung..
Bring back my life..

- Algojo -

Masa